Naša misija

Poffertjes palačinkeNaša misija je ponuditi kupcima inovativni koncept brze hrane uz prepoznatljiv izgled, kontinuitet i sigurnost uz vrhunsku kvalitetu usluge u svim Poffertjes objektima, kroz neprekidno ulaganje u proizvodnju i razvoj.

U nedostatku inovativnih proizvoda na tržištu brze hrane u Hrvatskoj nudimo Vam ovaj jedinstveni, originalan i nadasve ukusan proizvod koji je po prvi puta na hrvatskom tržištu. Probajte i uvjerite se sami!

Naš osnovni CILJ je zadovoljan PARTNER kroz sve aspekte poslovanja, a posebno onaj financijski.

Po čemu je Poffertjes jedinstven?

21Zaštičeni znak Poffertjesa, precizirana operativna pravila i jedinstven vizualni identitet osiguravaju primateljima Poffertjes projekta kvalitetu, pravu sigurnost i prepoznatljivost u odnosu na konkurenciju.

Poseban način oblikovanja i pripreme Poffertjesa na inovativni način, specijalno proizvedenim i žigom zaštićenim uređajima osiguravaju jedinstvenost i izvornost u odnosu na slične ponude brze hrane, posebno na ponude palačinki.

Za sve informacije vezane uz Poffertjes, njegovu konzumaciju, narudžbe, nabavku smjese i preljeva, distribuciju, kao i za mogućnost uključivanja u projekt proizvodnje i prodaje te vrste palačinki, slobodno nam se obratite!